There was an error in this gadget

Saturday, July 10, 2010

PeRh .. ReKaAn Webs 1st aku.. hahahah

salam semua... dah lama x coret kat blog ni... nak kata bz xde lah sangat .. cuma mls je.. hahaha
ok... aku terus cita.. pasal Tajuk aku ni hahahhah.. Dialog aku dengan membez lamaz aku:- (Man) eEca ku nak mintak tolong leh x??? leh buatkan webs/blog untuk syarikat aku ??? (aKu) nak wat webs aku x reti sangat ... tapi aku cubalah.. ok2...lagi satu lau nak wat webs ni ko kena de.. sbb Ikot kepuasan ati ekau (Man) ok ah esk ku datang umah ko.... ** dialog ni ku pendekkan.. hahha lau nak tulis semua memang panjang ah... hahaaha

Malam tu:- ku cuba buat gna blog.. tapi ku x reti sangat lah pulak .. so ku ambk keputusan untuk buat mcm webs Batch aku... (legasi.webs.com) so ku wat .. just adjust sikit-sikit..

Esoknya:-Man dtg tengahari sikit.. dalam pukul 12.30 pm ... sampai ku tunjuk pe yang ku dah wat then dia pun berpuas ati pe yang ku .. lps tu ku ckp dgn dia pe lagi yang ko nak letak dalam webs ni & benda ni ko nat wat tergesa2 ke??... (man) xde ah.. mana yang boleh wat ahh kitaorg pun teruskan pe yang x siap....pe lagi dia suruh masuk pic tu pic(Pic mengenai Metro Driving ) ni.. bnyk benda kena masukk..dah wat benda lah ... tu ... dalam pukul 3pm.. kitaorg berhenti ... sebab man de hal ... (biasalah orang BZ) ... dia kata kta continue pukul 5.30pm.. ku cakap ok je..


Pukul 5.45pm :- Man sampai ah .. tanpa membuang masa dia teruskkan peneditan terhadap webs dia.. masukkan Link, Masukkan Header, Masukkan Jam, Masukkan Counter,macam-macam masukkan kedalam webs tu ahahaha.. last dalam pukul 11.30 siap semua editting tu....
agak menakjub jgk ah.. sehari dah siap .. tp simple je webs ni ..
xde ah terer mcm webs yang lain. ni ah webs ku wat ... hahaha

Ni lah hasilnya.. tp xde lah ... cantik sangat pun...
ni dia punya link korang bukak ah ... Click here

so sapa-sapa nak ambik lesen area Puchong atau yang berdekatan leh lah ambk kat mmberz aku ni...perhh siap promete.. hahahah

SuKa Lah Ek :)

2 comments:

  1. ehm..sape tok guru yg buat webs nie..aku nk menuntut la ngan die..mesti die comel kan...

    ReplyDelete
  2. hahahaha x comel tok guru dia hahaha a

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails