There was an error in this gadget

Sunday, June 27, 2010

ReUnIoN SKPM

perh dah lama aku x jumpa member satu sekolah rendah aku dulu, dah 9 tahun x jumpa. biasalah semua sebok dengan hal masing-masing, ada yangg kerja dan de yang sambung belajar.
K pada 27 Jun 2010,Ahad(hari ni lah) kitaorang bdk2 SKPM akhirnya berjaya menganjurkan REUNION SKPM yang berlangsung di IOI Mall Puchong, Walaupun yang datang hanya 17 orang je.. huuhhu Bayaran yang dikenakan RM30 seorang. K cita seba sedikit reunion aku...

Pada Pukul 11.00 aku bergerak ke rumah Hairizal@ kembar aku hhuhuh di dengkil bila aku sampai je... rumah hairi dia x siap lagi n xmandi lagi perh menirap tunggu tp xpe member lama der... dahlama x jumpa.. so tup....tap.....tup...... tap..... pukul 11.40am hairi siap dan per lagi blar terus ke IOI Mall lah... dengan sepantas Kilat ku kesana Menaiki Motor Buruk(Banyak Berjasa Dowh pada aku).. Sampai je sama dalam Pukul 12.09pm..lepak bawah jap Isap Kok dulu...(hairi Je aku x)

dah selesai KIta terus kE ATM Bank Sebab duit tinggal RM3 je dalam bag duit aku.. huhuh
,Lepas tu pe lagi terus ke BOWLING ah.... terus je... Kumpulan demi kumpalan datang ke bowling ... tunggu punya tunggu dorang semua sampai akhirnya pukul 12. 45 baru start main bowling...Ain Bawak Anak dia "Nelly & OTW" huhuhu

Mula-mula main dalam 14 orang je lepas tu datang lak along adi.. so jadilah 15 orang,main 2game je then booking utk 3 lane je.. tik,... tok... tik.. tok.. Syakila Akhirnya datang jugak pada hari tu tapi lambat lah..... biasa lah orang berkerjaya huhhhuh............keputusan terakhir Bowling dimenanngi oleh AFIQAH menang Keseluruhan huhuhuhu.... terer jgk dia main....akhirnya abis dalam pukul 3.15pm... pergi ke PIzza terus then pekerja dia cakap dah penuh dalam Pukul 4 nanti datang balik... sementara kitaorg tunggu pukul 4pm.. Geng lelaki(5 orang je) lepak kat luar thenMintak Hairi belanja Makan MCD sementara tunggu tu.. , yela baru dapat gaji ma.....
last-last x jadi nak makan MCD , sbb dah nak pukul 4pm..kitaorg pun akan kaki ke Pizza Hot..
sampai je sana de Farisha and lain2 de kat citu.... seorang demi seorang sampai ke pizza tu.. siti and Atirah pergi beli hadiah kat Jusco. anis dengan Afiqah leh g shopping ... last yang lambat anis dengan Afiqah... hahaha

dah oder semua ... bila serve .. semua hancur... sup lambat, pizza salah , air x cukup, macam-macam lah...kecoh lah sekejap sebab semua dah lapar hahahha.. sampai je semua.. pe lai pelahap la hahhaa...

selesai semua dalam pukul 5 lah... kitaorang ambik kat luar... OTw nak ambik pic datang lah AYen... erm xpe lah join Sekali lah...

k ni lah Pic Last tu.. huhuhu



BaCtH 1996 SKPM

SuKa Lah Ek :)

Sunday, June 20, 2010

MaLaM DiNneR Sek Men SaInS SeLaNgOr



Banner Dinner Dorang

Perh dah lama ku x mencoret kat blog aku ni.. hahahhahahahha..

semalam pada 19.6.2010 berlanjung satu majlis iaitu majlis Makan malam untuk okestra Sekolah Menengah Sains Selangor, Cheras... nak jadikan cerita , aku , mel dann beberapa ahli prostar sekolah di jemput ke Majlis Makan Malam Amal tersebut.

Kami semua ke sana menaiki kereta yang dimiliki oleh Pn Roslina iaitu S/U Kelab PROSTAR Daerah Petaling @ S/U Prostar Malaysia.kami semua berkumpul & bertolak di Masjid Terapung Puchong Perdana pada pukul 6.30pm... sampai2 je sana kami diberi tiket yang berjumlah RM20( Dalam ati aku : Lah!!!!!! RM20 je....Waklu)

Dengan Ati yang agak2 gembira lah sikit... kitaorang daftar diri...pergi je kaunter pendaftaran kitaorang bagi ticket then dia cakap tempat kat atas, so pergilah .. .sampai je kat atas tengok-tengok just ada kerusi je.... xde meja xde pe2 pun... ddk je lah( masa tu perut dah lapar)...x lama duduk kat citu lepas tu aku turun pergi ke toilet(masa ni PROSTAR Sepang dah sampai) Then lepas balik dari toilet tengok-tengok melissa xde ... rupanya dia pergi ambik macam guddies beg.

Dalam Guddies Beg itu ada makanan sikit(sandwich,Air tin Milo, Gula-gula 2biji, 1 keropok).. perh lagi makan ah perut dah lapar...dan abiz makan-makan.. ku tengok kana dan kiri ku tiba ternampak lak seorang mamat ni (dalam ati aku : macam kenal je mamat ni..) aku g lah trgur.. rupa-rupanya PROSTAR KL punya olang lah... kitaorang ajak lepak sekali.... prostar sepang duduk jauh sikit dari kita orang.... xlama dari tu majlis bermula.....


Majlis Bermula:-

biasalah setiap majlis yang grand2 ni akan mula dengan uccapan dan soonsoon... hahah
dalam majlis ni siap ada persembahan dari kelab Orchestra SM Sains Selangor(lagu yang dibawa pada malam tu :- MALAGUENA,TERLALU ISTIMEWA, ZORRO dan lain-lain lagi)dan sedikit dari dendangan piano... masa ni lah pulak dorang yang VVIP boleh Makan.. so kitaorang dari atas tengok jelah.... Prostar sepang dah x tahan dorang nak balik dah... sebab ingat makanan disediakan.... so kitaorang blar jugak tapi kitaorang duduk luar je...x kemana(duduk dalam dapat rasa bau lauk dorang je)...
so duduk luar lepas tu de lak geng2 prostar sepang de kat bawah jugak ... lepak-lepak dan borak-borak kat bawah sampai lah Pn Roslina datang kat Kitaorang then dia cakap xpe abis program kita makan k.. erm kita orang ok je.. prostar sepang ok jgk.. dorang diberi duit utk makan sebab dorang datang cna naik kenderaan sendiri.... so dorang pun baliklah lepas dapat duit tu...
kitaorang lak terpaksa tunggu...sampai majlis abis....
bila je abiz majlis kitaorang semua makan di REstoran Hassan berdekatan dengan Jabatan Kesihatan DBKL..
balik pun dalam pukul 12.30 sampai puchong dalam pkl 1pagi.... ...

dalam Majlis just xpuas ati kenapa x sediakan makanan utk ticket RM20 ni...
pe lah!!!

Pakaian Aku Masa Dinner tu !!!!




Dewan Makan Dia..!!!

SuKa Lah Ek :)
Related Posts with Thumbnails