There was an error in this gadget

Friday, January 7, 2011

Kerja OOhhh Kerja ..

hahhaha dah lama xtulis kat cni .. hahah bukan bz tapi malas nk taip hahaha ..

4infomation aku dah abiz study dah YEAH!!!! hahaha
skunk prepare utk nak kerja... cita pasal kerja.. baru -baru ini aku dapat surat posting...
ahahhaha aku bukak srt dgn penuh debaran( mintak-mintak dalam penang, sbb x penanh g penang pun , kecian an2.) last2.. dia tulis kat citu

Anda hendaklah melaporkan diri anda pada 13 Januari 2011 di

Pengarah Kesihatan Awam
Jabatan Kesihatan Negeri KEDAH


hahha terkejut ku . dapat kedah sedangkan aku x mintak pun kedah ..tp nak wat mcm mana terima jelah .. an2.

tp ble dipikir2kan best jgk ddk kedah xpenah ddk kedah and harap tenang ddk kat kedah .. .. hahaha ..

so start lah dunia pekerjaan aku ... k







SuKa Lah Ek :)
Related Posts with Thumbnails