There was an error in this gadget

Sunday, June 27, 2010

ReUnIoN SKPM

perh dah lama aku x jumpa member satu sekolah rendah aku dulu, dah 9 tahun x jumpa. biasalah semua sebok dengan hal masing-masing, ada yangg kerja dan de yang sambung belajar.
K pada 27 Jun 2010,Ahad(hari ni lah) kitaorang bdk2 SKPM akhirnya berjaya menganjurkan REUNION SKPM yang berlangsung di IOI Mall Puchong, Walaupun yang datang hanya 17 orang je.. huuhhu Bayaran yang dikenakan RM30 seorang. K cita seba sedikit reunion aku...

Pada Pukul 11.00 aku bergerak ke rumah Hairizal@ kembar aku hhuhuh di dengkil bila aku sampai je... rumah hairi dia x siap lagi n xmandi lagi perh menirap tunggu tp xpe member lama der... dahlama x jumpa.. so tup....tap.....tup...... tap..... pukul 11.40am hairi siap dan per lagi blar terus ke IOI Mall lah... dengan sepantas Kilat ku kesana Menaiki Motor Buruk(Banyak Berjasa Dowh pada aku).. Sampai je sama dalam Pukul 12.09pm..lepak bawah jap Isap Kok dulu...(hairi Je aku x)

dah selesai KIta terus kE ATM Bank Sebab duit tinggal RM3 je dalam bag duit aku.. huhuh
,Lepas tu pe lagi terus ke BOWLING ah.... terus je... Kumpulan demi kumpalan datang ke bowling ... tunggu punya tunggu dorang semua sampai akhirnya pukul 12. 45 baru start main bowling...Ain Bawak Anak dia "Nelly & OTW" huhuhu

Mula-mula main dalam 14 orang je lepas tu datang lak along adi.. so jadilah 15 orang,main 2game je then booking utk 3 lane je.. tik,... tok... tik.. tok.. Syakila Akhirnya datang jugak pada hari tu tapi lambat lah..... biasa lah orang berkerjaya huhhhuh............keputusan terakhir Bowling dimenanngi oleh AFIQAH menang Keseluruhan huhuhuhu.... terer jgk dia main....akhirnya abis dalam pukul 3.15pm... pergi ke PIzza terus then pekerja dia cakap dah penuh dalam Pukul 4 nanti datang balik... sementara kitaorg tunggu pukul 4pm.. Geng lelaki(5 orang je) lepak kat luar thenMintak Hairi belanja Makan MCD sementara tunggu tu.. , yela baru dapat gaji ma.....
last-last x jadi nak makan MCD , sbb dah nak pukul 4pm..kitaorg pun akan kaki ke Pizza Hot..
sampai je sana de Farisha and lain2 de kat citu.... seorang demi seorang sampai ke pizza tu.. siti and Atirah pergi beli hadiah kat Jusco. anis dengan Afiqah leh g shopping ... last yang lambat anis dengan Afiqah... hahaha

dah oder semua ... bila serve .. semua hancur... sup lambat, pizza salah , air x cukup, macam-macam lah...kecoh lah sekejap sebab semua dah lapar hahahha.. sampai je semua.. pe lai pelahap la hahhaa...

selesai semua dalam pukul 5 lah... kitaorang ambik kat luar... OTw nak ambik pic datang lah AYen... erm xpe lah join Sekali lah...

k ni lah Pic Last tu.. huhuhu



BaCtH 1996 SKPM

SuKa Lah Ek :)

1 comment:

Related Posts with Thumbnails