There was an error in this gadget

Friday, August 27, 2010

LiRiK iNiLaH CiNta-aKiM

IniLah Lagu Kegemaran ku..
best lagu ni...
soo Nice..:)



Terpegun ku melihat kamu

Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta

Chorus
Mungkin inikah yang dinamakan cinta
Hati gembira rasa bila kau kata cinta
Siang yang suram kini menjadi ceria
Hati yang gelisah akhirnya kini menjadi bahagia

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku yang merasakan cinta

Ulang Chorus

Sungguh susahnya aku mendekati mu
Mengambil kesempatan untuk tunjukkan cintaku
Rasa bahagia bila kau menerimaku
Indah semuanya hilang semua resahku
Kita berdua kini menjalin cinta
Inilah cinta kita
Akhirnya kini menjadi bahagia

Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta



SuKa Lah Ek :)

Tuesday, August 17, 2010

Gotong roYong Di Keburan Kg PuLaU MerAnTi

salam semua .. ai2...alhamdulillah dah hari ke 10 kita berpose.... tp ku baru nak update cita ni.. huhuh di kesebabkan kemalasan yang melanda.. so xde lah update .. k lah kita berbalik pada cita kita ... Gotong Royong Ni  di lakukan pada 3 hari sebelum berpose.. kita pose hari rabukan.. so gotong royong ni hari Ahad... Pada Hari Tu Jugak Family aku dengan Makcik  aku join sekali kekuburan untuk menziarahi pusara Datuk dan Nenek serta keluarga2 terdekat dan aku jugak Sempat Ke pusara "arwah Azlan".. .. Gotong Royong tu bermula pada pukul 8.30 pagi tp abiznya ku x thu .. hhuuuhuhu .. masa ku kat kuburan tu sempat jugak lah ku snap2 berberapa gambar untuk anda........ 




ini lah Pusara Arwah Azlan Shah (Lan)

**xde pe2 tujuan yang buruk terhadap gambr ni,gambar ini  diambil untuk tatapan kita bersama . untuk mengingati orang yang telah pergi meninggalkan kita.


SuKa Lah Ek :)
Related Posts with Thumbnails