There was an error in this gadget

Tuesday, September 7, 2010

Laptop OHHH laptop

ahhhh tension aku... laptop yang selalu ku guna Dah Rosak Xleh guna...
aku menjadi kepeningan kerana Assgment ku banyak lagi x siap ...

my lappy dah rosak sebab dia x detect power masuk.. so g chek rupanya dianya port kat motherboard dah rosak... dia kata lau nak betulkan bayaran dia ialah RM 300- Rm 400..

MAHAL Siot!!! baik ku beli laptop baru ke Second ke.!!! erm sampai skunk aku xde laptop ni pun on9 guna Laptop abg Aku.!!!!! erm sedih2..

ni lah pic my lappy



SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails