There was an error in this gadget

Tuesday, September 7, 2010

Jamuan Berbuak PoSe SkPm 1996 & Birthday Ct



hahha Akhirnya Jadi jugak Jamuan Berbuka POse ... hahaha..

penat handle benda ni dengan bermacam-macam karenah ... ok aku cita sikit ek .. perjalanan jamuan berbuka dari Plan ke berlangsung hari tu.. hahaha..

ok cita mcm ni mula cadangan ni dah lama tp x thu bila nak .. tup2 masa jumpa kat bravo masa tu semua bersetuju nak jamuan berbuka pose tarikh yang dipilih pada
5 hb 2010 , tempat adalah SOHO Seafood .

aku ni mcm biasa ah kerja ku adalah untuk call kawan2 ku tu..
erm.. bila kol de yang kata maybe/ de yang kata insyallah/ de yang kata xdapat g.. macam lagi .. bila last day untuk comfirmkan brapa org yg pergi . pun x dpt keputusan...

bila hari sudah tiba pun de yang x pasti .. tp tengah hari tu dah booking untuk 20 orang ..
pada petang orang yang comfirm pergi adalah 15 orang ... lps tu Epa x dpt ikot. sbb de hal... so tinggal lah 14 orang ...

perjumpaan hari ni lelaki lah banyak berbandingan dengan Reunion SKPM masa tu ... perempuan yang ramai.
ni List nama orang yang g malam itu:-
1. aku lah
2. Azman
3. Epul
4. Shammil
5. Adi
6. Nizam
7. Hairi
8. Ayien
9. Ct
10. FArhana
11. Ayu
12. Atirah
13. Afiqah
14. daus

semua dah sampai pukul 5.30pm. tup2 si Ct hajar lambat sbb dia dari Shah Alam ke Puchong tunggu Lah... tunggu punya tunggu Ct sampai pukul 6.30 huhu lambat gila dah tu haha

last2 sampai kat soho tu dalam pukul 7.00pm jugak ah., sampai tgg punya tgg lambat lak dia ambk oder... dah ambk oder.. kiat semua ni berborak, kutuk mengutuk ,hine menghina sesama yang lain de yang jadi jugak "LALANG" ... macam perangai ..tp abaikan sikap mereka.. hahaha..

tunggu pe yang dioder td punya lah lamabt siap jumpa orang dia.... haha. sebab org dah berbuka kita orang belom..

last2 makanan datang pukul 8.00 pm hahahaha.... semua senyap bila dapat makanan.. tp de yang x puas ati dengan makanan dia..de yang kata masin lah , de yang manis lah.. macam-macam.

dah siap2 makan..
terus blar...mcm2 plan l[ps berbuka tadi nak
Alamanda@ South city @ mines.. last pergi jugak Mines.. hahaha.. dah sampai & berkumpul terus ke bowling ... hahah satu kepala RM 6.50 . kita orang main 12 orang, 2 lane. kumpul 1terdiri daripada :- hari, Epul, Shammil,Aku,Nizam, Afiqah
kumpulan 2 daripada , Adi, Azman, Ct, Daus ,Ayu , ayien ... huhu tapi kumpulan yang menjadi juara adlah Kumpulan 1 hahahaha.. tp ku kalah dengan hairi .. dia 150 aku dapat 142 je.. ahahaha..

lepas main bowling ... de cadangan lain lak..ni plan Ayu ..untuk kena kan CT haha.. sebab birthday Girl 3.9.2010 masa tu.. hahaha.. pe lagi adi ketua lanun hahaha ( jangan marah ) pergi lah beli tepung untuk kena kan ct hahaha...

soo lps tu kitaorang bawak lah pergi ke
Cyberpark hahaha..

mula sambut macam biasa .. bagi kek.. suap2 kek.. hahaha.. lepas tu orang yang memulakan lemparan tepung adalah Azman.. ah.. gila lah.. aku kena dua das tu..das pertama x thu dari sapa .. das kedua dari Adi...tp ku sempat membuangnya kat atas kepala Azman( ahhaha ati ku puas Hahahah) ... joke je man,... haha malam tu semua terkena... huhuuh.. termasuk lah farhana yang baik tu.. huuhuhu..


dah puas main2. semua balik ke destinasi masing2. haha.. tp ku balik dengan sebab Azman yang akan hantar ku pulang ke rumah .... tp aku dengan yang lain2 yang naik keta Azman masa tu lepak dulu kat umah Epul .. borak2 kosong.. cita sekolah2 dulu... hhuhuhuh.. akhirnya dalam pukul 2 pagi aku balik.. hahahah..


macam tuu jamuan berbuka pose & " sambut hari Lahir Ct "



SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails