There was an error in this gadget

Sunday, June 20, 2010

MaLaM DiNneR Sek Men SaInS SeLaNgOr



Banner Dinner Dorang

Perh dah lama ku x mencoret kat blog aku ni.. hahahhahahahha..

semalam pada 19.6.2010 berlanjung satu majlis iaitu majlis Makan malam untuk okestra Sekolah Menengah Sains Selangor, Cheras... nak jadikan cerita , aku , mel dann beberapa ahli prostar sekolah di jemput ke Majlis Makan Malam Amal tersebut.

Kami semua ke sana menaiki kereta yang dimiliki oleh Pn Roslina iaitu S/U Kelab PROSTAR Daerah Petaling @ S/U Prostar Malaysia.kami semua berkumpul & bertolak di Masjid Terapung Puchong Perdana pada pukul 6.30pm... sampai2 je sana kami diberi tiket yang berjumlah RM20( Dalam ati aku : Lah!!!!!! RM20 je....Waklu)

Dengan Ati yang agak2 gembira lah sikit... kitaorang daftar diri...pergi je kaunter pendaftaran kitaorang bagi ticket then dia cakap tempat kat atas, so pergilah .. .sampai je kat atas tengok-tengok just ada kerusi je.... xde meja xde pe2 pun... ddk je lah( masa tu perut dah lapar)...x lama duduk kat citu lepas tu aku turun pergi ke toilet(masa ni PROSTAR Sepang dah sampai) Then lepas balik dari toilet tengok-tengok melissa xde ... rupanya dia pergi ambik macam guddies beg.

Dalam Guddies Beg itu ada makanan sikit(sandwich,Air tin Milo, Gula-gula 2biji, 1 keropok).. perh lagi makan ah perut dah lapar...dan abiz makan-makan.. ku tengok kana dan kiri ku tiba ternampak lak seorang mamat ni (dalam ati aku : macam kenal je mamat ni..) aku g lah trgur.. rupa-rupanya PROSTAR KL punya olang lah... kitaorang ajak lepak sekali.... prostar sepang duduk jauh sikit dari kita orang.... xlama dari tu majlis bermula.....


Majlis Bermula:-

biasalah setiap majlis yang grand2 ni akan mula dengan uccapan dan soonsoon... hahah
dalam majlis ni siap ada persembahan dari kelab Orchestra SM Sains Selangor(lagu yang dibawa pada malam tu :- MALAGUENA,TERLALU ISTIMEWA, ZORRO dan lain-lain lagi)dan sedikit dari dendangan piano... masa ni lah pulak dorang yang VVIP boleh Makan.. so kitaorang dari atas tengok jelah.... Prostar sepang dah x tahan dorang nak balik dah... sebab ingat makanan disediakan.... so kitaorang blar jugak tapi kitaorang duduk luar je...x kemana(duduk dalam dapat rasa bau lauk dorang je)...
so duduk luar lepas tu de lak geng2 prostar sepang de kat bawah jugak ... lepak-lepak dan borak-borak kat bawah sampai lah Pn Roslina datang kat Kitaorang then dia cakap xpe abis program kita makan k.. erm kita orang ok je.. prostar sepang ok jgk.. dorang diberi duit utk makan sebab dorang datang cna naik kenderaan sendiri.... so dorang pun baliklah lepas dapat duit tu...
kitaorang lak terpaksa tunggu...sampai majlis abis....
bila je abiz majlis kitaorang semua makan di REstoran Hassan berdekatan dengan Jabatan Kesihatan DBKL..
balik pun dalam pukul 12.30 sampai puchong dalam pkl 1pagi.... ...

dalam Majlis just xpuas ati kenapa x sediakan makanan utk ticket RM20 ni...
pe lah!!!

Pakaian Aku Masa Dinner tu !!!!




Dewan Makan Dia..!!!

SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails