There was an error in this gadget

Sunday, April 25, 2010

Mancing Udang Jom!!!!

Cita dia mula macam ni ... pada malam khamis masa tu...
erm kitaorang (Aku,Bird,Faisol,Yus) wat makan-makan kat rumah sewa kitaorang.... Masak Bihun je... hehehehh.... kita orang ajak lah Bro Nekman , Bro Nizam,Bro Alunaza n Bro Rizal ... then abiz je jamuan makan si Bro Naza n Bro Rizal ajak lah kitaorg pergi mancing udang(kat bandar banting ) apa lagi tanpa membuang masa kitaorang ni pun setuju lah .. sebab xde keja masa tu... & kitaorang gerak lah ke kedai memancing Udang pukul 11.00mlm...

sampai-sampai je sana ada orang lain selain bro naza n Bro rizal iaitu si faiz dan si abdillah .. mula-mula yang memancing ikan hanya naza n a.rizal ...tak lama lepas tu si abdillah n si faiz join sekaki n x lupa juga si faisol.....


kitaorang abiz menangkap Udang pukul 1.30 pg dan hasil hasil tangkapan dari ke lima-lima orang ni (25 ekor Udang) .... kitaorg bawak hasil tangkapan ke BINGGO!!!! wat ICT(Ikan Celup Tepung) .. sedap Der!!!!! ... .. last kitaorg pulang ke rumah Pukul 2.00 Pagi.... (balik dalam kepenatan ) .....tapi Best ... der!! so lau nak macing Udang datang lah sini... ek... kat cni korang leh tgk lah pic-pic kt kolam mancing Udang ... k.. Selamat Terhibur......


Kedai Mancing Udang :)

Ahli yang memancing yang terlibat (ada yang datang menyebok)
Faisol dengan Habuannya..

Aku Bersama Udang(Tankapan Si Faisol Heehhe)
Bro Naza dengan Hasil Tangkapan ;)
Si Faiz Memancing


SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails