There was an error in this gadget

Monday, November 15, 2010

S.K.P.M 2010

Perh dah lama ku x mencoret kat cni ...sebok dengan exam ku dan praktikal ku di PKD Kuala Langat .... sori ek.. tp .. pe yang ingin ceritakan di blog ku , tentang Sekolah Rendah ku ... di Pulau Meranti ... yang diberi nama Sekolah Kebangsaan Pulau Meranti, dimana disini tempat aku mendapatkan pendidikan sewaktu aku berumur 6 tahun hinggalah umur 12 tahu
n .... di sekolah ni lah ku banyak kenangan bersama kawan- kawan ku ...

Dan baru ini ku pergi ke sekolah tersebut untuk melihat Sukan Tahunan yang berlangsung pada hari ahad baru -baru ini.. Tujuan ku hadir masa tu hanya lah melihat anak saudara menyertai
pertandingan yang dipertandingkan ... dah duduk lama disitu terasa bosan pulak .. dan hati ku terdetik ingin berjalan-jalan melihat keadaan sekolah tersebut.. ..

apa yang mengkagumkan aku adalah perubahan yang bergitu mendadak... setelah 10 tahun ku meninggalkan sekolah tersebut... semasa ku berpusing-pusing disekolah tersebut .. k
u ter
jumpa Uztazah yang penah mengajar aku .. iaitu Uztazah Zalmah .... huhuhu.... dah xde pe2 cita pun hanya dikongsi korang tengok p[erubahan yang berlaku di sekolah ku dahulu

Surau Dulu Berwajah baru...
banggunan lama ..

Taman yang Ditambah berdekatan dengan Surau

banggunan baru yang ditambah di bahagian banggunan 2 Tingkat

port dulu makan Nasi Lemak Kat cni huhuhu


port ni pun sama .. haha

Wahhh Sekolah dah De Wifi.. Bgs2....

perubahan pada belkang baggunan lama ..

berdekatan dengan pejabat lama ..

yang paling menarik .. tugu dah tikuar kepada ni.... bgs2 kreatif..


Lau nak tengok pic2 sekolah dulu click link ni...Jom Tengok !!!












SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails