There was an error in this gadget

Tuesday, August 17, 2010

Gotong roYong Di Keburan Kg PuLaU MerAnTi

salam semua .. ai2...alhamdulillah dah hari ke 10 kita berpose.... tp ku baru nak update cita ni.. huhuh di kesebabkan kemalasan yang melanda.. so xde lah update .. k lah kita berbalik pada cita kita ... Gotong Royong Ni  di lakukan pada 3 hari sebelum berpose.. kita pose hari rabukan.. so gotong royong ni hari Ahad... Pada Hari Tu Jugak Family aku dengan Makcik  aku join sekali kekuburan untuk menziarahi pusara Datuk dan Nenek serta keluarga2 terdekat dan aku jugak Sempat Ke pusara "arwah Azlan".. .. Gotong Royong tu bermula pada pukul 8.30 pagi tp abiznya ku x thu .. hhuuuhuhu .. masa ku kat kuburan tu sempat jugak lah ku snap2 berberapa gambar untuk anda........ 




ini lah Pusara Arwah Azlan Shah (Lan)

**xde pe2 tujuan yang buruk terhadap gambr ni,gambar ini  diambil untuk tatapan kita bersama . untuk mengingati orang yang telah pergi meninggalkan kita.


SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails