There was an error in this gadget

Tuesday, January 26, 2010

My Handphone..


kisahnya bermula bergini.......

semalam ku nak balik dari umah sewa ku ke umah ku di puchong .. semasa dalam perjalan de la excident .. sementara polis melepaskan bagi kenderaan sebelah sana jalan ku mengambil kesempatan untuk mengambil gambar excident tu...... (memang teruk van tu sampai dah xnak mcm van dah hancur..)

lepas tu ku meneruskan perjalan sampai je puchong (Pualu Meranti) hujan pun turun.... perh lagi ku pakai bju ujan la.. sampai2 saja2 kat umah abiz baju basah... sampai jaket ku basah.... erm tindakan ku adalah basuh baju ku.. semua.. erm


lepas tu ku terus on laptop n on9 ....lebih kurang 10 tau 5 minit baru ku sedar handphone ku xde... perh lagi ku g terus cari kat dalam mesin basuh.... then memang handphone ku dalam mesin basuh....

ku tengok handphone dah bergelinang air dalam phone..ermm.. lepas tu ku kering2kan
then bawak ke kedai .. dia cakp xleh on then lai nak betulkan kena RM80-RM120...


**yang penting kat handphone number phone kawan2 ku....... skunk terpaksa la ku pakai handphon cikai dulu.. huhuhu sedih-sedih..

SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails