There was an error in this gadget

Tuesday, March 5, 2013

Hari Menguji Kesabaran

Hahaha , Alhamdulillah pun ada .. penat pun ada ... Nak marah pun ada..Apa kaitan perasaan ini semua dengan tajuk ni .. Ok mula cita mcm ni ku dari puchong ke banting untuk berjumpa partner ku.. Setelah berjumpa dengan partner ku tgk tayar motor ku mcm dh x de angin tp ku pergi cari stesyen minyak .. Jumpa stesyen minyak, nk pam dh tayar (dlm ati ckp:mintak xde pe2).. Bila nk pam .. Pam tu plk masalah .. Xde angin .. Dengan panas teriknya lagi berpeluh2 badan yg dh wangi ni.. Aku pe lagi xde nk tgg lma cari steayen minyak yg berdekatan .. Tup2 jumpa iaitu Stesyen Minyak BHP.. Alhamdulillah jumpa stesyen minyak.. Bila nk pam tayar dah ok nk pam, bila je cucuk benda alah tu tibe2 dgn bunyi mcm angin kuar ..( Ya Allah durgaan betul .. ) ku pun mintak tlg dgn org yang blh ku call mcm syafiq n afiq bkn nama sebenar.. Tp dorg de hal masing2.. Xpe ah.. Ku stay kat BHP lama jugak lebih kurang 2 jam kat citu .. Ddk citu sebab panas n tgh pikir apa nak wat.. Lbh krg pkl 4.30 pm ku ambik kptsn utk grk mencari kedai motor berdekatan .. Korg nk thu brapa kilometer ku nk jmper kedai motor tu .. Jarak dia lebih krg setengah kilometer.. Bapak jauh dgn tyr yang bocor malu je sbb org tengok motor tu mcm senget huhuhu erm tp ku buat selamba . Mencari kedai bukan terus2 je dpt kedai motor .. Ku berpusing mencari kedai last dlm pkl 5pm bru jumpa kedai motor.. Pe lagi tkr tayar terus je lah.. Tukar tyr terus ku balik.. Sampai umah pe lagi terus tido dh x larat nk makan sedangkan masa tu lapar jugak ah tp krn penat xkisah dah bnd tu.. ##gambar x sempat ambil sebab penat n panas .. Tp tu semua durgaan

SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails