There was an error in this gadget

Wednesday, February 3, 2010

Reunion FoRm 5- 2006

pada 30.01.2010 sesetengah pelajar form 5 2006 telah join reunion kat Port Dickson ... kitaorang kumpul kat SMKPU1 pukul 9.00pagi dan bergerak ke LCCt sebab tunggu dillah dan aqilah di situ. bila dah sampai kitaorang pun meneruskan perjalan ke POrt Dickson ....sampai je Kitaorang ke Tanjung Biru... Ingat nak berkhemah kat citu tapi kitaorang kena halau ... teruslah kitaorang mencari tempat lain... cari punya cari xdapat- dapat tempat nak berkhemah last g cari kat hotel2..cari punya cari kitaorang dapat lah hotel ...iaitu "hotel Mayang Sari" kitaorang tido berasingan .. laki luar bilik perempuan dalam bilik.... kitaorang asing-asingkan...

malam tu pulak nak BBQ dipantai tanya orang hotel leh wat kat pantai x... dia cakap x leh.... nanti kena saman ... dengan MPPD .. so dia ckp lau nak wat kat tempat dia kena bayar RM 100 .... kitaorang cancle .. lepas tu syakir cakap kat ku dia cakap member dia de tempat tapi 1 kepala RM5... tempat dia kat Teluk Kemang ..... Pikir-pikir balik ... kira kos nak ke teuk kemang tolak kos ni..... last-last wat je kat hotel just bayar RM 100 dan diorang just sediakan Aranag dan Tempat.

malam tu kitaorang bakar Ayam dan Hot Dog dan kerang .... banyak Jugak lebih... Kerang lah banyak lebih.... Lepas BBQ kitaorang pergi ke Karaoke kat pekan dia .... kat cni lagi best bila je sampai baru je masuk dan baru je nayanyi dah tempat tu kena serbu dengan jais dan polis serta AADK ... Jabatan agama islam mitak kitaorang I/C... lepas tu dia tanya ada minum x??/ kitaorang kata x la.. sebab baru je sampai .....oranag jabatan Agama pun bagi balik I/C kitaorang then kitaorang pun teruskan nyanyian.. sampai lagu terakhir yang dibawa oleh bob dengan syahmin.. (lagu sedih) .. sampi bob nangis... .. huuhu( bob jangan marah huhu)... abiz karaoke pukul 3.30 pagi sebab 2 jam .... hahah...

lepas kitaorang semua pergi ke Hotel balik......sampi je hotel aku dan syakir g ke pantai saja2 je jalan2.... nak nikmati suasan di sana .. hahah.. abiz jalan pukul 4.30 pagi... kitaorang ke bilik untuk tido... ahhah ( tapi x leh tido xtahu lah kenapa ) ...

hari kedua ... ku orang pertama bangun awal ... pukul 7.30pagi ku dah bangun lepas tu ku terus siapkan Sarapan pagi ... (sardine)...lepastu dorang semua bangun de yang bangun-bangun terus g Swimming POOls..... ahha... ... kitaorang blar dari hotel Pukul 11.30pagi ... then kitaorang terus g makan tengah hari....kat Teluk Kemang... then abiz je tu kitaorang terus balik .... ... sekian . hahahahah


ni lah budak yang g ReUnIoN




SuKa Lah Ek :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails